Skip links

Ιστορία

Στις 8 Μαρτίου του 1977, ο Ιωάννης Νάνος, έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του έστησε το παραδοσιακό του εργαστήρι και ξεκίνησε να πουλά χειροποίητα προϊόντα κρέατος.

Η αγάπη του, για το καλό κρέας, οι συνταγές του και η εξαιρετική πρώτη ύλη, συστατικά τα οποία τον ακολουθούν μέχρι και σήμερα επέφεραν την αναμενόμενη αύξηση των καταναλωτών που απολάμβαναν τα χειροποίητα παρασκευάσματα του.

Η οικογενειακή επιχείρηση, µε σταθερά «βήματα» μετατράπηκε σε μία μεγάλη βιομηχανία επεξεργασίας και παραγωγής κρέατος.

Είκοσι χρόνια μετά, το 1997, η βιομηχανία Νάνος ΑΕΒΕ, αποκτά τις νέες της εργοστασιακές εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο, εξασφαλίζοντας υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής µε διεθνείς προδιαγραφές, επεξεργασίας και κοπής των προϊόντων.

Η ιστορία συνεχίζεται… µε συστατικό την αγάπη για το άριστο κρέας και την υπογραφή πάντα της ΝΑΝΟΣ ΑΕΒΕ.